3.2.13

*SHADE OF THE DAY* Pink lily

I didn't own a shade like this so before and I have to say I adore it. Yummy strawberry milkshake shade with subtle silver shimmer. Take a look at Nubar pink lily

Odločila sem se, da zopet pišem ta blog tudi v slovenščini.
In evo še preden se pomlad dobro začne, jaz že posegam po pastelih. Takega odtenka še nimam in priznam, da mi je noro všeč. Bledo roza odtenek jagodnega milkshake-a z nežnim srebrnkastim šimrom, Nubar pink lily

I needed three coats, but would be ok with two, if i would have apply it more carefuly. It dried very fast, so I didn't need OPI drip dry. =)
Potrebovala sem tri plasti, čeprav bi če bi nanašala bolj previdno bila dva dovolj. Posušil se je zelo hitro, da sploh nisem rabila opi drip dry kapljic. =)


Makeup trends:
This year huge trend is going to be, or better it already is, focused on pink hair. Blond hair with pale pink highlights, pink ombre or even pure pink. Makeup itself let it be very subtile, using soft shades, pale colors.

Letos so, no pravzaprav so že, velik trendroza lasje. Blond lasje z roza prameni, ombre efekt ali pa živo pink. Makeup je za spomlad lahko minimalen, z uporabo nežnih bledih senčil.

5 comments:

  1. qué uñas tan bonitas y perfectas!!!, me encanta el color!!
    un saludo

    ReplyDelete
  2. O kok je lep, so dobri te lakci?

    ReplyDelete
    Replies
    1. JA! =)
      in jst kr dost hitro menjavam odtenke, pa se tega nisem mogla naveličat in še obstojen je ful. Če lahko po tem in po glittru posplošim pol lahko rečem, da so Nubar-ji ful dobri =)

      Delete