15.4.13

*SHADE OF THE DAY* Nfu oh 66

Holographic, futuristic trend is going to be huge this summer, so having a holo nailpolish is not only so much fun to have its also a great adition to silver/green nailpolish collection. Here is Nfu Oh 66.

Holografični materiali bodo letošnje poletje zelo "in", zato Nfu Oh 66 ni le res zabavno imeti na svojih nohtih, je tudi velika popestritev moje zbirke srebrnih/zelenih odtenkov. Najdete ga lahko v spletnem butiku Zapikonai.

Nailpolish applys wierdly, leaving strokes after two coats, but when the second one dries everything disappears. It dries in few seconds! Holographic finnish is really strong!!
Lak se nanaša čudno in po dveh nanosih se lahko vidijo črte čopiča. Vseeno pa, ko se posuši druga plast, linije izginejo in tole je rezultat. Posuši se v nekaj sekundah! Holo efekt pa je zelo močan!!


You can see on the pic for direct sun it has a gorgeous slight lime green undertone.
Na sliki pod direktnim soncem se vidi, da ima lak pravzaprav nežen limetino zelen podton. I also have Ngu oh in 65. Click HERE to see it / V moji zbirki je tudi Nfu oh 65, klikni SEM in ga poglej.

Hugo Boss, Dior, Jonathan Saunders, Stella McCarthey, Jeffrey Cambel visioned fashion for ss2013 summer in hologram:

No comments:

Post a Comment