26.10.13

SHADE OF THE DAY Matte pale pink

Pale pink is huge right now but after applying pale pink on my nails something was missing. So I decide to transform shiny pink Nubar pink Lily into a velvet matte gorgeousness.

Letošnjo sezono je roza resnično in mnenja sem, da roza izgleda lepo na rokah, ne glede na ten . A po nanosu Nubar Pink lily. mi je nekaj manjkalo, zato sem uporabila še China Glaze mat nadlak, in sijočo lepotico spremenila v drzno žametno mat zapeljivko.

I needed two thin layers of Nubar and one coat of China Glaze matte topcoat /
Potrebovala sem dve tanki plasti Nubar in plast mat nadlaka

Nubar pink lily

Nubar pink lily and China Glaze matte topcoat:


Despite relating pale pink with spring, its actually playing a great role in this years colder season as well! Going all the way from long oversized coats from Bluemarineand Celine all the way to monochrome looks from Moschino, we literally have a lot of maneuver space on how to rock the scene with this color.
And since our skin goes pale in the winter, all we need to do is just add a little pink blush on to our cheeks, like Chanel, Burberry Prorsum and Balmain model wore on the runways.

Kljub temu, da pastelno roza povezujemo s pomladjo, je le ta v letošnji mrzli sezoni prevzela pomembno vlogo v modem svetu. Manevrskega prostora v tem kako kombinirati to barvo imamo ogromno, saj jo je uporabilo veliko število znanih modnih hiš. Vse od dolgih in prevelikih plaščev Bluemarine in Celine, pa do celotno roza punčkastega videza modne hiše Moschino.
Naša bledolična lička pa lahko le nežno obarvamo roza, kot so to storili na modelih, ki so stopale po brveh Chanel-a, Burberry Prorusum-a in Balmain-a, ter tako poudarimo svojo nežnost in dodamo nežen sijaj.


2 comments:

  1. De best post:) Kje se da dobit tale NUbar lak?

    Teja

    http://www.soulfishingblog.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. teja hvala. najdeš ga na tej povezavi: http://www.zapikonai.si/laki-za-nohte/AKCIJA/2%2B1+Gratis/Pink+Lily/ s pripisom halloween na koncu nakupa, pa dobiš še dodatnih 15% popust! =)

      Manca

      Delete